McAfee review

Welk McAfee AntiViruspakket past bij mij?
Inleiding

McAfee draagt al bij aan cybersecurity sinds 1987, hiermee is het een echte rot in de virussoftware markt. De meeste mensen denken naast Norton ook direct aan McAfee als je denkt aan een virusscanner. Dat is niet zo gek want, het is nog steeds een van ’s werelds populairste ontwikkelaars van antivirussoftware.

Voor de prijzen en de kortingscode verwijzen we je direct door naar de McAfee kortingscode pagina. Voor een uitgebreid verhaal kun je gewoon doorlezen. Hieronder vind je wat er allemaal wordt besproken in dit artikel. 

McAfee virussoftware logo
Makkelijk te integreren

Je hoeft geen ervaring te hebben met computers of techniek om deze virussoftware te installeren

Vele prijzen gewonnen

McAfee heeft in zijn lange verleden al vele prijzen gewonnen

Gerenommeerd

Sinds 1987 al op de markt en er nooit meer vanaf gestoten.

Gegarandeerde veilgheid

McAfee biedt 100% virusveiligheid

Wat is McAfee?

McAfee is virussoftware met een zeer geavanceerd pakket beveiligingsfuncties. Van het constant beschermen van je computer tegen ransomware en malware, tot het bieden van extra functies om sneller en veilig te internetten. Kortom, het heeft alles wat je nodig hebt om veilig en verantwoord te internetten en je bestanden veilig op te slaan.

Een vergelijking van de Verschillende Producten van McAfee

Als je op de website van McAfee komt, zie je dat ze 3 beveiligingsopties bieden. Total Protection, Antivirus en VPN. Als je erop klikt blijkt dat het kopje Total Protection en Antivirus precies hetzelfde vertegenwoordigen. Dit is dus hetzelfde pakket. Als je vervolgens helemaal naar onder scrolt dan kom je de 5 producten van McAfee tegen. McAfee® Total Protection, McAfee® Safe Connect, McAfee® Safe Family, McAfee® WebAdvisor en McAfee® Mobile Security

 Hieronder nemen we met je door wat het verschil is tussen deze producten.

1. Total protection & Safe Connect plan

McAfee Total Protection is het standaard antivirus pakket van McAfee. Het bevat alles wat je van virussoftware verwacht. Wil jij gewoon beschermd zijn en heb je geen bijzondere eisen. Dan raden wij dit pakket aan. Je kunt het 30 dagen gratis op proef nemen om het te proberen. Total Protection lijkt erg op McAfee Safe Connect . Nadat wij hier nader naar hebben gekeken kwamen wij eigenlijk geen verschillen tegen. De website van McAfee geeft aan dat het Safe Connect plan zich meer focust op internet veiligheid, dit zal uit marketing overwegingen zo zijn bepaald. De prijs van het Safe Connect plan is wel duurder dan het Total Protection plan. 

2. Safe Family

McAfee Family biedt internet bescherming voor je kinderen. Dit kun je dus los kopen. Wij raden aan als je ouderlijk toezicht op het internetgebruik van je kinderen wilt om het duurste total protection package te kopen. Hierin zit namelijk Safe Family bij inbegrepen en heb je gelijk 10 apparaten beschermd. Zo kom je altijd goedkoper uit dan Safe Family los te kopen. Dit Safe Family pakket is namelijk bijna even duur.

3. WebAdvisor

De WebAdvisor is een gratis browser existentie die jouw internet gedrag in de gaten houdt en je waarschuwt voor gevaarlijke en onveilige websites. De McAfee WebAdvisor existentie is voor iedereen gratis te downloaden.

Download McAfee WebAdvisor hier

 
4. Mobile Security voor Android

Tot slot is er nog de Mobile Security voor Android. Hiermee download je een app en geniet je van veiligheidsvoordelen. De basis app is gratis te downloaden voor Android. Ook verkoopt McAfee pakketten om je mobiel verder te beschermen. Dit is pakket is alleen interessant als je een gastmodus op je mobiel wilt of VPN functies. Verder zijn deze pakketten overbodig en behoorlijk prijzig.

McAfee virusscanner

Voor wie is McAfee het beste?

McAfee is uiterst geschikt voor:

– Families en gezinnen die gewoon goed beschermd willen worden tegen een relatief lage prijs.

De voordelen van McAfee

We hebben gebruikersrecensies en vele meningen van experts bestudeerd voordat we dit artikel schreven. Bovendien hebben we de software zelf getest om het werkelijke resultaat zo goed mogelijk te analyseren. Op basis van de resultaten, zijn we erin geslaagd om de volgende voor-en nadelen van het product te achterhalen.

– Gebruiksvriendelijke app

McAfee’s mobiele app biedt gratis eenvoudige virusbescherming voor je telefoon. De andriod app heeft een mooie interface die gemakkelijk te gebruiken is.

– Geavanceerde functies

McAfee heeft vele geavanceerde beveiligingsfuncties. Zo heeft het bijvoorbeeld geplande scans, Anti-spam, scannen in real time, automatische updates, QuickClean, App Boost, Web Boost en een kwetsbaarheidsscanner.

– Beveiliging en privacy

McAfee biedt True key, een veilige wachtwoord manager die gebruikt kan worden op meerdere apparaten. Ook biedt de app multifactor authenticatie om je account nog verder te beveiligen. Je kunt hier ten minste twee factoren verifiëren voordat je kunt inloggen. 

– Versnipperaar

Met de McAfee shredder tool weet je zeker dat jouw bestanden voorgoed verwijderd zijn.

– Verbeterde invloed op prestaties

McAfee heeft meerdere functies om jou laptop, P.C. of mobiel beter te laten functioneren. Dit betekent sneller internetten en langere batterijduur. 

De nadelen van McAfee

– Klantenservice

Volgens vele reviews blijkt de klantenservice niet top te zijn.

– Lastig te begrijpen verschillen tussen de pakketten

De verschillende pakketten lijken erg op elkaar en zo wordt het vergelijken van pakketten onnodig moeilijk gemaakt. 

Conclusie

McAfee is virussoftware van topklasse die wordt geleverd met geavanceerde functies. Hoewel er goedkopere online antivirusaanbiedingen zijn, krijg je met McAfee wel echt waar voor je geld. De gratis app en browser existentie zijn ook echte aanraders om direct te downloaden.

Bekijk de huidige McAfee korting om goedkoop een abonnement aan te schaffen. Maak hier gebruik van!

Virus software beveiliging
Scroll naar boven