Norton review

Welk Norton AntiViruspakket past bij mij?
Inleiding

Norton Antivirus is sinds de oprichting in 1991 een van de bekendste en meest gebruikte antivirus software op de markt. Vele computers of laptops worden standaard geleverd met Norton antiviruspakketten, zodat jij bij de aankoop van je laptop direct al beschermd bent door Norton. Mede door dit soort slimme deals is Norton een van de populairste virusscanners in Nederland.

Norton maakt met zijn antivirus software gebruik van Machine Learning, waardoor de Norton software zichzelf aanleert om steeds beter malware op te sporen. Hierdoor blijft Norton up to date met de nieuwste vormen van Cyber criminaliteit. De consumenten software van Norton werd eerst nog Norton Security genoemd, maar staat nu bekend als Norton 360.

Voor de kortingsprijzen verwijzen we je direct door naar de Norton kortingscode pagina. Voor een uitgebreide review van de verschillende Norton 360 producten kun je gewoon doorlezen. In de inhoudsopgave hieronder vind je wat er allemaal wordt besproken in dit artikel. 

Norton logo
Makkelijk te integreren

Je hoeft geen ervaring te hebben met computers of techniek om deze virussoftware te installeren

Vele prijzen gewonnen

Norton heeft in zijn lange verleden al vele prijzen gewonnen. Zoals PC Magazine's Editors' Choice Awards

Gerenommeerd

Door roots uit 1982 en de eerste virusscanner in 1991 is de Norton virusscanner een gouden oude

Gegarandeerde veilgheid

Norton biedt 100% virusveiligheid en consumenten bescherming

Wat is Norton 360?

Norton 360 werd op de markt gebracht als een “alles-in-één” Virussoftware pakket. Het beveiligingspakket omvat een antivirusprogramma, een persoonlijke firewall, een beschermingsprogramma tegen phishing, een back-up programma en PC onderhoud voor behouden van snelle prestaties. 

Norton 360 maakt gebruik van een enorme malware algoritme om bedreigingen te detecteren en biedt hierdoor een uitstekend niveau van virusbescherming te bieden. Het biedt verschillende opties voor het scannen van virussen met real-time bescherming om malware van Windows-, Mac-, Android- en iOS-apparaten te weren.

Een vergelijking van de Verschillende Producten van Norton

Als je op de website van Norton komt, zie je dat ze 4 pakketten bieden en een aantal losse modules. Norton 360 Standard, Norton 360 for Gamers, 360 Delux en een premium pakket. 

 Hieronder nemen we met je door wat het verschil is tussen deze producten.

1. Norton 360 Standard

Norton 360 Standard is een prima antivirus pakket,d at geschikt is voor 1 pc, Mac, smartphone of tablet. De functies omvatten de gebruikelijke bescherming tegen spyware, malware en ransomware, plus een Cloudback-up voor PC van max 10GB. Daarnaast biedt het een FireWall, wachtwoordbeheerder en SafeCam-webcambeveiliging. Wat bijzonder is aan Norton in vergelijking met andere virussoftware bedrijven, is dat het bij het standaard pakket al een VPN verbinding aanbiedt.

Het nadeel van dit Standard pakket van Norton is dat het geen dekking biedt voor meerdere apparaten. Norton 360 Standard is echter een uitstekende keuze voor gebruikers die slechts bescherming voor één apparaat nodig hebben en toch geen gebruik willen maken van functies als “ouderlijk toezicht” en “schooltijd”. De kosten zijn €29,99 voor het eerste jaar.

2. Norton 360 For Gamers

Norton 360 For Gamers dekt in tegenstelling tot het standaard pakket nu drie apparaten en draait op Windows, macOS, Android en iOS. Daarbovenop krijg je in deze Gamers virussoftware editie minder onverwachtse melding. Door middel van melding optimalisatie stuurt Norton je alleen een melding bij acute cyberaanvallen of verhoogde kwetsbaarheid van je apparaat.

Bovendien heeft dit pakket Dark Web Monitoring. Deze zoekt op het dark web naar jouw e-mailadres en andere persoonlijke informatie en zodra Norton dit vindt sturen ze je direct een melding. Tot slot, krijg je bij dit pakket 50GB aan cloudopslag voor PC back-ups en kun je gebruik maken van ouderlijk toezicht en schooltijd. De kosten zijn €49,99 voor het eerste jaar.

3. Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe biedt bescherming aan vijf Windows, macOS, Android en iOS apparaten. Dit pakket biedt bijna dezelfde functies als 360 For Gamers alleen heeft het geen meldingsoptimalisatie. Hierdoor kunnen meldingen op ongewenste momenten in je beeldscherm komen. Het voordeel is wel dat je dit pakket op wel 5 apparaten kunt installeren in plaats van op maar 3 in het Gamers pakket. Ook voor dit pakket betaal je €49,99 voor het eerste jaar.

4. Norton 360 Premium

Tot slot is er nog Norton 360 Premium. Dit is het meest geavanceerde pakket van Norton met exact dezelfde functies als Norton 360 Deluxe, maar nu met een cloudopslag van 75 GB  en een dekking voor maximaal 10 apparaten. Dit pakket is ideaal om samen met familie of vrienden te nemen. Voor een 10tje extra krijg je namelijk bescherming voor 5 extra apparaten. De kosten zijn €59,99 voor het eerste jaar.

Norton security

Voor wie is Norton het beste?

Norton is uiterst geschikt voor:

– Norton richt zich op een breed scala aan consumenten. Zo kunnen standaard consumenten met weinig eisen het best terecht bij het standaard pakket. Gamers of gezinnen met gamers kunnen terecht bij het Gamers pakket. Gemiddelde gezinnen of mensen met meerdere apparaten kunnen het beste het Deluxe pakket kopen, wat bescherming biedt tot 5 apparaten. Grotere gezinnen of families zijn het goedkoopst uit om direct bescherming te kopen voor 10 apparaten, dit kan door aanschaf van het Norton 360 premium pakket.

Conclusie

Norton biedt na Bitdefender de beste virussoftware pakketten aan op de markt. De malware bescherming staat al jaren lang bij de top 3 beste virussoftware ter wereld. Norton biedt met zijn pakketten geen moeilijke keuzes aan voor de consument, maar houdt zijn pakketten erg overzichtelijk. Moeilijke termen en geavanceerde beveiligingstechnieken laten ze op hun website buiten beschouwing ook al weten wij dat zij deze wel gebruiken. Andere virussoftware bedrijven willen deze termen maar al te graag opnoemen, maar Norton niet.

Als consument kun je bij Norton genieten van alles in één bescherming tegen malware en cybercriminaliteit. Bovendien is de VPN verbinding die je er standaard bijkrijgt van hoge waarde. Het enige nadeel is dat je niet per pakket kunt kiezen voor hoeveel apparaten je beschermd wilt worden. Elk pakket heeft zijn standaard licenties.

Bekijk de huidige Norton korting om goedkoop een abonnement aan te schaffen. Doe er je voordeel mee!

Virus software beveiliging
Scroll naar boven