Panda Security Kortingscode

Vind hier 60% korting op jouw Panda Security Premium jaar abonnement

Panda Security discount

De Panda Security korting is als volgt:

Voordat we jou de kortingscode geven laten we je eerst zien hoeveel korting je precies ontvangt per Panda Security antivirus abonnement. De kortingen lopen namelijk op tot 60%.

Panda Dome Essential is namelijk op de reguliere website verkrijgbaar voor € 26,74 per jaar. Maar via onze kortingscode link kost Panda Dome Essential maar voor €17,49

Zoals je misschien weet is Panda Dome Advanced verkrijgbaar voor €35,24. Maar via ons kost Panda Advanced maar €23,49

Panda Dome Complete is €53,24 maar via ons verkrijgbaar voor €35,49.

Tot slot kost Panda dome premium op de reguliere website €89,24 per jaar en biedt de VPN verbinding als extra feature. Maar via onderstaande kortingslink betaal je maar € 59,49.

Schakel hier de kortingscode van Panda Security in

Tel uit je winst!

Panda security logo
Panda security black friday
Panda Security Black Friday sale 2022

Korting op Panda security Virusscanner

Je kunt gemakkelijk wat op je aankoopprijs terug verdienen door onze kortingscode link te gebruiken. Deze hoef je nergens in te vullen, maar de korting op Panda Security Antivirus wordt automatisch doorgevoerd nadat je op de link hebt geklikt. Je komt dan op een promotiepagina van de Antivirus Software van Panda Security. Deze link hebben wij gekregen omdat wij partner zijn van Panda Security. Vandaar dat we deze hoge korting tot 60% mogen weggeven. Zo koop jij je Panda Security abonnement altijd in de aanbieding.

Geldigheid

De Panda Security kortingsactie is geldig op alle betaalde pakketten. Je kunt hier kiezen uit 4 abonnementen: Essential, Advanced, Complete en Panda Dome Premium. Zo bestel je online een 1 jarig, 2 jarig of 3 jarig abonnement voor 1, 3, 5 of 10 apparaten. Het is ook mogelijk om een abonnement aan te schaffen voor een onbeperkt aantal toestellen! De kortingscode tot 60% korting is nog geldig in 2022.

Veel gestelde vragen

Wat is de Panda Security kortingscode?

Bij Panda Security kun je bij het aanschaffen van een abonnement geen kortingscode invullen. Dus aan een Panda Security kortingscode heb je niets. Wel kun je een kortingslink gebruiken, hierbij kom je op een promotiepagina en zijn de prijzen van de abonnementen een stuk goedkoper. Klik op onze kortingslink om naar de promopage van Panda Security te gaan.

Hoe werkt de Panda Security kortingscode?

De Panda Security kortingscode wordt automatisch doorgevoerd nadat je op de link hebt geklikt. Je komt namelijk op een speciale Panda Security promo pagina terecht. Vergelijk de prijzen maar eens op de normale homepage en via onze link. Zoals je zult zien zijn de prijzen 60% lager zijn via onze kortingslink

Wat zijn de Panda Security kortingsprijzen?

Panda Dome Essential kost met korting €17,49. Panda Advanced kost met korting €23,49. Panda Dome Complete is via ons verkrijgbaar voor €35,49. En voor Panda Dome Premium betaal je maar €59,49!

Waarom mogen jullie een kortingscode van Panda Security weggeven?

Wij zijn partner van Panda Security vandaar dat zij ons belonen met een kortingscode voor onze websitebezoekers

Hoelang is de Panda Security kortingscode nog geldig?

Onze kortingscode is nog geldig, maar het kan zijn dat de kortingscode binnenkort verloopt.

Scroll naar boven