Panda Security review

Welk Panda Security AntiVirus pakket past bij mij?
Is Panda Security duur?

Panda Security staat over het algemeen bekend als dure virussoftware. Dit vinden wij ook, gelukkig mogen wij Panda Security kortingscodes uitdelen. Hiermee wordt je doorgestuurd naar 50% korting promotiepagina’s die je niet vind op de Panda Security website. Voor een Panda Security abonnementen vergelijking en review kun je hieronder doorlezen.

Panda security logo
Non-tech met Support

Geen technische kennis is vereist en als bij Panda Dome Premium krijg je 24/7 support.

Vele prijzen gewonnen

In 2018 won Panda antivirus nog de Gold award bij de "AV-Comparatives" uitreiking

Gerenommeerd

Spaanse IT security software opgericht in 1990. Maar nog steeds innovatief

Gegarandeerde veilgheid

Panda Security biedt 100% virusveiligheid

Wat is Panda Security?

Panda Security is modern virussoftware bedrijf die virussen tegenhoudt met behulp van Big Data en Machine learning. De Panda software wordt om deze reden veel gebruikt door bedrijven. Als bedrijf kun je elk cloudbestand 24 uur per dag bewaken en waarschuwingen zo instellen dat ze gelijk naar je IT-afdeling worden gestuurd. In geval van een mogelijk beveiligingsrisico of cyberaanval, kan Panda Security ervoor zorgen dat de eerste maatregelen meteen worden genomen om de gevolgen te beperken.

Een vergelijking van de Verschillende Producten van Panda Security

Als je op de website van Panda Security moet je eerst kiezen of dat je persoonlijk wilt beschermen als consument of dat je jouw bedrijf wilt beschermen. Omdat onze website zich focust op consumenten, zullen wij hier alleen de verschillende consumenten virussoftware pakketten van Panda Security uiteenzetten. Panda Security biedt 4 pakketten aan: Panda Dome Essential, Advanced, Complete en Premium. Bovendien hebben ze een gratis Anti virusscanner. Hieronder worden ze apart doorgenomen.

1. Gratis Antivirus Panda Security

De gratis versie van Panda Security biedt een veilige virusscanner met real-time bescherming tegen malware en phising. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een veilige VPN verbinding, welke beperkt is tot 150MB per dag. Bovendien worden alle USB-stations gescand voor virussen wanneer er een USB in wordt geplugd. Daarnaast biedt het een PC back-up systeem aan waarbij geïnfecteerde bestanden op de PC worden opgeschoond en herstelt. Tot slot, bevat de gratis versie een gaming modus wat betekent dat antivirusscans niet jouw games kunnen verstoren, terwijl je wel beschermd blijft. Let erop dat de gratis versie alleen geschikt is voor Windows apparaten.

2. Panda Dome Essential 

Panda Dome Essential biedt bovenop de features uit de gratis versie een aantal nuttige extra’s aan. Zo heeft Dome Essential een Firewall voor Windows-toestellen en biedt het nu wel realtime antivirusbescherming aan voor Mac– en Android-apparaten. Tot slot zorgt dit pakket dat je Wifi netwerk beschermt wordt tegen hackers.

De standaardprijs van Panda Dome Essential is €26,24 voor het eerste jaar, via ons kun je hem krijgen voor slechts €17,49!

3. Panda Dome Advanced

Dome Advanced biedt oudertoezicht, wat inhoud dat jij als ouder het apparaat gebruik van jouw zoon of dochter kunt beperken en bewaken. Bovendien biedt het Identiteitsbescherming voor tijdens het bankieren en shoppen. Tot slot biedt dit pakket bescherming tegen meer geavanceerde bedreigingen zoals een cyberaanval.

De standaard prijs is €35,24 per jaar, maar via de kortingspagina betaal je €23,49.

4. Panda Dome Complete

De naam zegt het al, dit pakket biedt jou complete bescherming van persoonlijke gegevens. Er zit nu een ingebouwde generator in voor unieke en sterke wachtwoorden. Ook versnelt dit viruspakket jouw PC of laptop. De clean up functie verwijderd namelijk de bestanden die jouw apparaat traag maken.

Normaal kost Panda Dome Complete €53,24 per jaar, maar via antivirusscanner.nl betaal je er maar €35,49 voor.

 
5. Panda Dome Premium

Een stukje duurder dan de andere pakketten is Panda Dome Premium. Dit pakket is geschikt voor mensen die graag altijd aangesloten zijn aan een veilige VPN verbinding. Daarnaast krijg je nu toegang tot updatebeheer en 24/7 technische ondersteuning.

Voor Panda Dome Premium betaal je met de standaard kortingsprijzen €89,24 per jaar. Bij ons kost Dome Premium slechts €59,49!

Panda virus security

Conclusie

Panda Security is populair onder zowel kleine als grote bedrijven, maar zoals je hier hebt kunnen lezen biedt het ook interessant pakketten aan voor consumenten. Het gratis antivirus pakket van Panda Security vinden wij al geweldig omdat deze prima bescherming biedt gratis VPN en Gaming modus. Ben je opzoek naar geavanceerdere bescherming dan moet je al gauw een betaald pakket kopen. Hoewel de betaalde pakketten van Panda Security vele features bieden, raden wij toch aan om deze te vergelijken met Norton, McAfee en Bitdefender.

Test Panda Security zelf 30 dagen gratis uit

Virus software beveiliging
Scroll naar boven