Vipre Antivirus review

Welk Vipre AntiViruspakket past bij mij?
Over Vipre

VIPRE Antivirus is een redelijk onbekende antivirus software bedrijf in Nederland. Toch bestaat het al 25 jaar en heette het vroeger Sunbelt Software. Vipre staat voor: “Virus Intrusion Protection Remediation Engine”.

Op de Vipre website bieden ze 4 verschillende antivirus pakketten aan voor consumenten:

 • Antivirus Plus
 • Advanced Security
 • Ultimate Security
 • Android Security

Hieronder gaan we één voor één de verschillen behandelen van de Vipre Antivirus pakketten.

Direct naar de kortingspagina van Vipre

Makkelijk te integreren

Je hoeft niet technisch onderlegd te zijn om deze virussoftware te installeren

Gerenommeerd

Al meer dan 25 jaar op de markt, maar nog niet in Nederland de markt veroverd.

Gegarandeerde veilgheid

Vipre claimt 100% virusveiligheid

Wat is Vipre?

Vipre is een van oorsprong Amerikaanse eersteklas antivirus software die jouw data veilig houdt door het leveren van uitgebreide, eenvoudig te beheren malware bescherming. Al jarenlang is Vipre een bewezen, betrouwbare keuze voor beveiligingsprofessionals en thuisgebruikers.

Vergelijking van de verschillende producten van Vipre

 Hieronder nemen we met je door wat het verschil is tussen de virusveiligheid producten van Vipre.

Het is goed om te weten dat je niet hoeft gelijk hoeft te betalen voor Vipre anitvirus. Vipre biedt namelijk een gratis proefversie aan voor 30 dagen. Deze gratis trial is beschikbaar voor zowel Antivirus Plus, als Vipre Advanced Security, Vipre Privacy Shield, en Vipre Android Security.

Dit is een voordeel van Vipre, aangezien veel antivirus bedrijven slechts een gratis proefperiode van zeven dagen geven om hun software uit te proberen.

1. Vipre Antivirus Plus

Vipre Antivirus Plus is het basis pakket van Vipre. Het bevat malware scans, URL blocking en bescherming tegen phising.

Je betaald voor 1 licentie op 1 P.C. slechts $9,99 voor het eerste jaar. 5 licenties of 10 licenties kosten respectievelijk $14,99 en $17,99.  Ondanks de goedkope prijs komt dit AnitVirus Plus Pakket van Vipre vergeleken met Bitdefender en McAfee wel wat tekort.

Het is ook belangrijk om te weten dat het het Antivirus Plus pakket alleen Windows-apparaten ondersteunt. 

2. Vipre Advanced Security

Vipre Advanced Security biedt naast de bescherming hierboven ook nog een Firewall, Antispam en wat andere extra features. Bovendien is dit pakket zowel geschikt voor Windows als voor Mac.

Je betaald voor 1 licentie op 1 P.C. $19,99 voor het eerste jaar. 5 licenties of 10 licenties kosten respectievelijk $23,99 en $28,99.

3. Vipre Ultimate Security

Het beste product van Vipre is Ultimate bescherming. Dit omvat alle functies van de vorige pakketten en een VPN verbinding en Privacy Shield.

De bundel bestaat in principe uit 3 pakketten:

 • Internet Shield VPN: Anoniem browsen op 5 of 10 apparaten.
 • Privacy Shield – Bevat bescherming tegen gegevenslekken, een lokale documentscanner, anti-tracking, een dark web scanner, en webcam- en microfoonbescherming.
 • Advanced Security:- Bestaande uit o.a. een antivirus scanner, ad blocker, real-time bescherming, e-mail bescherming, en een firewall.

Voor Vipre Ultimate Security betaal je $39,99 voor 5 licenties voor het eerste jaar. Voor 10 licenties kost het je $52,99.

4. Vipre Android Security

Dit is een losse app van Vipre en zorgt ervoor dat je veilig surft op jouw Android smartphone. Er bestaat helaas nog geen iOS versie. 

Vipre’s app bevat de volgende functies

 • Basis bescherming: een mobiele malware scanner, webbeveiliging, privacy bescherming.
 • Autopilot: Geeft gepersonaliseerde aanbevelingen over welke scans en functies je moet uitvoeren in de app.
 • App lock: Beschermt gevoelige apps door de toegang ertoe te beperken met een pincode.
 • Antidiefstal: Lokaliseert en vergrendelt de telefoon voor het geval deze wordt gestolen. Je kunt gegevens wissen, een alarm laten afgaan en een foto van de dief maken.

Je betaald voor 1 licentie op 1 Android telefoon. $9,99 voor het eerste jaar. 3, 5 of 10 licenties kosten respectievelijk $17,49, $24,99 en $34,99.

Krijg korting op alle Vipre antiviruspakketten via onze Vipre promo

Vipre Antivirus logo

Conclusie

Vipre is een prima antivirus software, maar alleen het Ultimate pakket en de Vipre Android vinden wij van kwaliteit. De andere pakketten zoals Vipre Antivirus Plus en het Vipre Advanced Security pakket vinden wij ondermaats. Deze zijn daarentegen wel goedkoper dan concurrenten. Concluderend kunnen we stellen dat Vipre prima malware software in huis heeft tegen een aantrekkelijke prijs, maar dat het onderdoet vergeleken met grotere partijen als Norton, Bitdefender en McAfee

Virus software beveiliging
Scroll naar boven